30 Mayıs 2015 Cumartesi

Twitter'da Nasıl Hilesiz Takipçi Kasılır? Ve Nasıl Popüler Olunur?




Merhaba Netledik.com u takip eden değerli dostlarımız. 

Eğer twitter da takipçi sayınızı yükseltmek istiyorsanız bu makaleyi sonuna kadar okuyun. Haydi hep beraber Twitter'da Nasıl Takipçi Yükseltilir, Twitter'da Nasıl Popüler Olunur hep birlikte öğrenelim ve fenomen olalım. 

Twitter'ın Amacı Nedir? 

Bu maddeyi sakın atlamayın.  Arkadaşlar herkes Twitter'ın amacını popüler olmak ve tweet atmak sanıyor fakat yanılıyorlar. Twitter'da altın kural nedir?  Takip etmek ve edilmek dimi?  Yani sadece tweet atarak takipçi sayınızı yükselmez. Haydi aşağıdaki taktikleri takip ederek beraber takipçi kazanalım. 

Twitter'da Takipçi Sayısını Arttırmak, Takipçi Kazanmak. 

Bende bir twitter hesabı oluşturdum blogum adına @netledikcom takip edebilirsiniz.  Benim şuan 77 takipçim var peki kısa sürede nasıl bu kadar takipçi yaptım?  Önemli olan da bu dimi aşağıdaki maddeleri takip edin makalenin sonunda emin olun ufak ufak takipçi kazanabilirsiniz. 


  • Takip edin ki takip edilin. Bu bir altın kuraldır. Güven açısından bir deneyin rast gele 100 kişiyi takip edin ve 1 gün bekleyin takipçi sayınızı gözden geçirin emin olun +20 takipçi olacaktır. 
  • Takipçi sayınızı arttırmak için attığınız tweet ler de hashtag kullanın. Nasıl olduğunu bilmiyorsanız örnek verelim örneğin hashtag kullanarak bir tweet atalım ( Aşk sadece rüyalarda güzel.  #Aşk #Rüya #Güzel)  cümlenin sonunda ki kare simgesi ile yazılmış olanlar hashtag dir.  Böyle bir tweet attığımızda o hashtag sayfasına giren herkes sizin tweetinizi görür ve hoşuna giderse takip eder. 
  • Takipçi kazanmak tan çok ı kişileri tutmaktır yani takipbi bırakmamalarını sağlamalısınız. Peki nasıl?  Sürekli aktif olun bol bol tweet atın gelen yorumlara ve retweet lere karşılık verin takipçileriniz benimseyip sevin. Sizi takip eden kişilerin profiline bakın ve attığı tweet tarzlarına bakın eğer bir takipçiniz hayvanlar ile ilgili tweetler atıyorsa sizde bir tane atın ve o kişiyi etiketleyip takipçilerinizin attığı tweet lere retweet yapın favorilerinize ekleyin yorum yapın böylece kendinizi sevdirir ve popülerliğini zi yayarsınız herkes sizi tanır ve önerir. Atacak tweet bulamazsanız bol bol kitap okuyun alıntı sözler paylaşın ama çok değil en çok özgün sözlere yoğunlaşın çünkü millet her yerde paylaşılan durumlardan sıkılır ve farklı şeyler görmek ister farklılık yaratın. 

ÖZET

Takipçi kazanmak için bol bol özgün tweet atın bol bol kişileri takip edin takipçiniz artacaktır. 

Takipçilerinizin kaybetmemek için sizi takip edenleri sevin sayın onlara iyi davranın attıkları tweet lere yorum  atın retweet yapın favorilere ekleyin onların attığı tarzda tweet atıp onları etiketleyin. 


Arkadaşlar bu taktikler tamamen özgün ve bana aittir emek hırsızlarına karşı çıkın ve yadırgayın. 

Eğer Faydalı Oldu İsem Bir Yorumu Çok Görmeyin Sosyal Medya Üzerinden Paylaşmayı Unutmayın.  Çok kısa bir şey söylemek istiyorum lütfen değer vererek okuyun. 

Siz okurlarıma çok değer veriyorum bu yüzden makalelerimi sevgi ile ve özen ile hazırlıyorum. Bu işi ücret karşılığı yapmıyorum sitemde tek bir reklam yok inşallah olmazda, sizlerden tek isteğim sosyal medya sayfalarımız beğenip takip edin ve benim için en önemli olan şey yorum atmanız bu siteye 2,3 yorum gelse günde söz 10 makale girerim şuan bu yazıları okuyan var mı acaba bilmiyorum sayfa görüntülenme sayısı yüksek ama google bot falandır diye düşünüyorum yorumlar ile varlığınızı hissettirin lütfen para değil yorum istiyoruz diyelim ve makaleyi sonlandıralım. 

Haydi Selametle Kalın, Netledik.com'u Takipte Kalın... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder