Blog'dan Para Kazanmaya Başlayın ve Para Kazanma Yöntemleri

Blog'dan Para Kazanmaya Başlayın ve Para Kazanma Yöntemleri




Bir blog siteniz var her şey yolunda gidiyor ziyaretçi, içerik, tema filan hepsi tamam artık para kazanma zamanı geldi diyorsunuz ama nasıl kazanacağınız bilmiyor musunuz? Bu makale tam sana göre haydi başlayalım.

Blog dan para kazanmanın bir çok yolu vardır ben sizlere bunlardan 3 farklı yolu göstereceğim.

1- Link kısaltarak para kazanın.

Bir çok kişinin kullandığı bu yöntem ziyaretçi sayınız çok ise ve bağlantıya oldukça çok tıklanıyor ise gayet iyi paralar kazanılabilir.

Örnek olarak verebileceğim link kısaltma siteleri : Bc.vc , link.tl, cc.cc, adf.ly 

benim önerdiğim ise BC.VC ' dir. Hemen üye olmak için tıklayın. ( Refli )


2- Reklam Alımı

Adsense, Adcash gibi sitelerden sitenize reklam ekleyebilirsiniz. Reklamlara Tık Başı ödeme yapılmaktadır. Yani ne kadar çok tıklanır ise o kadar çok para kazanırsınız.

Adsense bu konuda liderdir fakat epeyi bir beklemeniz gerekmektedir. Çünkü adsense den minimum 200 TL çekebilirsiniz. Yani içeride 200 TL paranız olmadan parayı çekemezsiniz.


3- Popup Reklam

Genellikle warez ve film sitelerinde en çok kullanılan reklam türüdür. Ziyaretçiler fare ile her hangi bir yere tıkladığında yan sekmede reklam açılır ve bu ziyaretçilerin hiç hoşuna gitmez. Çok kullanılır ve en çok nefret edilen reklam türüdür.



Evet arkadaşlar bu yollar en çok kullanılan yollardır. Eğer bir eksik veya yanlış bilgi gördüyseniz yorum atarak bilgilendirin. İyi günler...

0 yorum:

Yorum Gönder

+